Showbiz

#showbiz #pretentii vedete #madonna #cher #kanye west #katy perry

5 vedete cu pretentii scandaloase

Chiar daca se implica in numeroase actiuni de caritate si afiseaza o imagine perfecta, chiar idealista si par ca le pasa de problemele celor din jur, multe vedete sunt, de fapt, extrem de pretentioase atunci cand vine vorba despre propria lor persoana. Iata cateva celebritati care au pretentii exagerate, unele chiar scandaloase.

1. Jennifer Lopez

Desi cantareata Jennifer Lopez sustine foarte multe concerte de caritate si este sensibila la cazurile sociale, aceasta este extrem de afectata si cand vine vorba despre persoana sa. De fiecare data cand pleaca in concerte, ea doreste sa aiba un dressing imens, care sa se incadreze si in anumite standarde. De asemenea, camera in care este cazata diva trebuie sa fie toata decorata in alb. Pana si florile sau alimentele trebuie sa fie albe, de aceea diva prefera crinii, pestele si strugurii.

Citeste si: Eddie Murphy are un fiu nelegitim? Vedete care s-au trezit parinti peste noapte

2. Kanye West

Rapperul american Kanye West are si el niste cerinte destul de bizare atunci cand pleaca in turnee. Se pare ca pielea sa este destul de sensibila, din moment ce nu concepe ca in camera sa nu fie creme hidratante de calitate. In plus, in concertele pe care le sustine Kanye se sterge pe fata de sudoare doar cu prosoape Versace speciale.

De asemenea, Kanye le cere tuturor membrilor staffului sau sa poarte doar haine 100% din bumbac.

Citeste si: Ultima dorinta a lui Adrian Iovan. Iata gestul bizar cerut de pilot la inmormantarea sa

3. Madonna

Madonna nu este supranumita degeaba si regina muzicii pop. Artista calatoreste in turneele sale cu un staff numeros, insa cere ca spatiul in care sta ea sa fie foarte mare. Ea are nevoie, de asemenea, de 30 de bodyguarzi, un instructor de yoga, menajera personala, bucatar si un terapeut.

Madonna are un meniu vegetarian special, iar florile care sunt puse in camera sa trebuie sa fie taiate uniform, la sase centimetri inaltime.


4. Cher

Cher nu este degeaba legendara pentru costumatiile si perucile sale spectaculoase pe care le foloseste in concerte. Vedeta rezerva o camera intreaga doar pentru aceste accesorii atunci cand merge in turnee. De asemenea, o camera speciala are si maseuza sa, deoarece relaxarea inainte de concerte este foarte importanta pentru artista.

In plus, ea isi doreste in camera sa doar cani negre.

5. Katy Perry

Cantareata Katy Perry are cerinte foarte stricte in ceea ce priveste decorul camerei sale. Vedeta isi iese din minti daca in camera sa nu sunt draperii crem sau roz pal, un frigider cu usa de sticla sau lampadare in stil francez. Ea cere, de asemenea, un aranjament floral in diferite nuante de alb, roz si violet, insa printre acestea nu trebuie sa se gaseasca sub nicio forma garoafe. Totodata, soferii sai nu au voie sa converse cu ea si nici macar sa priveasca in spate in oglinda retrovizoare.



Sursa foto: sanatate.bzi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului