Showbiz

#alex velea #showbiz #adrian enache #catalin crisan #amante vedete #vedete intern #vedete infidele

5 vedete care au reusit sa isi insele si sotia, si amanta!

Cand esti celebru si ai (aproape!) toate femeile la picioare, cu greu reusesti sa te mentii pe drumul cel drept. Iata cinci barbati din showbiz care au reusit "performanta" de a-si insela si sotia, dar si amanta in acelasi timp!

Alex Velea

Sursa foto: ampress.ro

Complicata mai trebuie sa fie viata lui Alex Velea! Artistul e iubit de fane, dar le iubeste si el la randul sau. Pe rand sau pe mai multe deodata. Pe vremea cand inca era casatorit cu Ana, dar se iubea si cu Antonia, Alex a inceput o relatie si cu dansatoarea Ramona! Doar el stie cum le-a facut fata, cert este ca s-a descurcat. Dupa ce a renuntant la combinatia complexa, artistul i-a "plasat-o" pe dansatoare Corinei Bud, care a luat-o in trupa ei.

CITESTE SI:

Andreea Marin, scandal monstru in public cu sotul turc
Antonio Banderas, sex cu 5 femei odata! Dezvaluiri incendiare

Catalin Crisan

Sursa foto: libertatea.ro

Un crai asa cum nimeni nu si-a imaginat ca este s-a dovedit Catalin Crisan. Cantaretul se pare ca a reusit sa fie cuplat si el cu trei femei deodata! Adevarul a iesit la iveala recent, dupa ce Catalin a anuntat ca s-a despartit de Alina Cupsa, cea de-a doua sotie. Atunci, prima nevasta a rabufnit povestind in gura mare cum, pe vremea cand inca erau casatoriti, Catalin o "traducea" atat cu Alina Cupsa, cat si cu o alta tanara, pe numele ei Laura.

Victor Piturca

Sursa foto: realitatea.net

Vica Blochina, femeia care a avut o relatie timp de 16 ani cu selectionerul Romaniei Victor Piturca, timp in care acesta era casatorit cu Maria Piturca, a povestit la un moment dat cum a descoperit ca barbatul le insela cu o blonda. Vica a mers la apartamentul la care obisnuia sa se intalneasca din cand in cand cu Piti, insa acolo se instalase o domnisoara tanara, care a recunoscut ca avea o relatie cu omul de fotbal. Piturca, in schimb, i-a spus ca era o cunostinta care nu avea unde sa locuiasca.

Adrian Enache

Sursa foto: expresspress.ro

Si viata amoroasa a lui Adrian Enache a fost plina de nabadai. Cantaretul si-a inselat nevasta timp de 14 ani cu Iuliana Marciuc. Idila cantaretului cu prezentatoarea TVR nu era secreta, ci asumata. Exista voci care sustin insa ca Adrian Enache nu a inselat-o pe sotia sa doar cu vedeta TV, ci ca acesta a mai avut si alte amante in perioada in care se impartea intre Corina, sotia sa, si Iuliana.

Cristi Borcea


Sursa foto:realitatea.net

Un alt amant celebru, cu relatie extraconjugala la fel de celebra, este Cristi Borcea. Dinamovistul a trait vreme de opt ani in paralel atat cu sotia lui, Mihaela Borcea, cat si cu Alina Vidican, cu care ulterior s-a casatorit. Gurile rele spun ca in viata lui a existat atunci inca o femeie, care i-ar fi daruit si o fetita!

Sursa foto: jeremyhelligar.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului