Showbiz

#lindsay lohan #amy winehouse #showbiz # jennifer lawrence #vedete penibile #Quinton Aaron #vedete extern

5 situatii penibile in care au fost puse vedetele. Care ti se pare cea mai jenanta?

Expuse mai tot timpul camerelor de filmat sau aparatelor de fotografiat, celebritatile din lumea intreaga au picat de-a lungul timpului in situatii de-a dreptul jenante. Daca unele au iesit cu zambetul pe buze din intamplarile penibile, altele, in schimb, au facut-o lata si in alte dati. Iata cinci dintre momentele rusinoase prin care au trecut vedetele.

1. Quinton Aaron




Zilele trecute, Quinton Aaron, starul din filmul "Povestea unui campion", a fost obligat sa coboare dintr-un avion, din cauza faptului ca este prea gras. Actorul, care cantareste 226 de kilograme, spune ca obisnuieste sa cumpere doua bilete pentru doua locuri alaturate atunci cand calatoreste cu avionul, insa de aceasta data la bordul aeronavei mai era liber doar unul singur.

CITESTE SI:

 

Mila Kunis isi socheaza fanii!

Despartiti, dar impreuna! Andreea Balan locuieste in continuare cu Keo


2. Jennifer Lawrence



Imaginile cu actrita Jennifer Lawrence care s-a impiedicat anul trecut la ceremonia de decernare a Oscarurilor chiar in momentul in care urca treptele pentru a-si primi statueta au facut inconjurul lumii. Actrita a recidivat anul acesta, cand s-a impiedicat pe covorul rosu de indata ce s-a dat jos din limuzina.

3. Amy Winehouse




In urma cu trei ani, regretata cantareata Amy Winehouse a urcat la Belgrad pe scena atat de beata incat nu a reusit sa cante. A murmurat cateva fragmente de melodii si a incercat din rasputeri sa isi mentina echilibrul. Prestatia jalnica a fost taxata cu huiduieli de cei 20.000 de fani.

4. Lindsay Lohan




Celebra actrita si cantareata a fost arestata in mai multe randuri pentru consum de droguri si conducere sub influenta alcoolului.

Momentele jenante surprinse de paparazzi, in care artista abia se mai tinea pe picioare, au facut inconjurul internetului.

4. Dan Balan



Beat se pare ca a urcat pe scena si cantaretul Dan Balan, care a dus cu greu la bun sfarsit un concert sustinut la Chisinau. Potrivit presei din Republica Moldova, artistul s-a clatinat incontinuu si si-a rostit versurile cu jumatate de gura.

5. Connect-R


Invitat la un eveniment monden, Connect-R a venit imbracat, ca de obicei, la patru ace. Plecat probabil in graba de acasa, artistul a uitat insa sa isi scoata etichetele de la costum si de la pantaloni.

Sursa foto: dailymail.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare