Showbiz

#andreea balan #showbiz #oana roman #vedete intern #vedete mutilate #vedete medici

4 vedete din Romania mutilate de medici

Si vedetele ajung pe mana medicilor, fie din necesitate, fie ca apeleaza la interventii de infrumusetare. Insa, cum si medicii gresesc, cateva dintre ele s-au ales cu rani de nesters. Iata cine s-a plans de incompetenta medicilor.

Andreea Balan



Jurnalistii cancan.ro au descoperit pe una dintre gambele Andreei Balan o cicatrice suspecta, pe care artista a avut grija sa o mascheze bine de fiecare data. "Opera" le-ar apartine unor medici care nu au stiut sa ii trateze o rana fara sa ii lase semne.

"Andreea era la o petrecere, cu mai multi prieteni, acasa la cineva. La un moment dat s-a impiedicat de o masa de sticla, care s-a spart si s-a taiat groaznic la picior. Un accident nefericit. A mers de urgenta la spital, dar cum era in provincie, medicii nu erau chiar atat de priceputi in probleme estetice. I-au cusut taietura, dar nu tocmai finut", a declarat pentru cancan.ro o prietena a artistei. Urmeaza acum ca Andreea sa apeleze la niste doctori mai indemanatici care sa o scape de semnul de pe picior.

CITESTE SI:

O vedeta la care nu te-ai fi asteptat vreodata pleaca de la Pro TV?
Ce barbati bine erau odata... 5 vedete sexy in trecut, in prezent - de nerecunoscut

Oana Roman



Sursa foto: ziar.com

Dupa ce a nascut, Oana Roman a stat mai mult in spital, unde a suferit mai multe interventii chirugicale din cauza unor complicatii suferite in urma operatiei de cezariana. De vina pentru chinurile prin care a trecut ar fi si medicul care i-a facut cezariana, spune Oana. "Vreau ca nici o alta femeie sa nu mai aiba de suferit din cauza lui. (...) Voi afla daca este vorba de malpraxis, de neglijenta, de nepasare sau daca exista vreun alt motiv!", a scris Oana Roman pe Facebook.

Ozana Barabancea

Sursa foto: libertatea.ro

Cantareata Ozana Barabancea a trait clipe dramatice dupa ce, in urma cu trei ani, a fost efectiv desfigurata de niste injectii cu acid hialuronic, care, in loc sa ii faca bine, i-au provocat reactii adverse, iar fata ei s-a umflat si s-a invinetit incredibil de mult. Desi a amenintat initial ca ii va da in judecata pe medici, Ozana a renuntat imediat ce chipui ei si-a recapatat forma initiala.

Amelia Antoniu

Sursa foto: realitatea.net

Soprana Amelia Antoniu s-a aflat zile in sir in coma de gradul IV din cauza unei bacterii luate din Spitalul CF 2 din Bucuresti. Desi medicii de la Spitalul Universitar nu indrazneau sa-i acorde sanse de supravietuire, solista si-a revenit spectaculos.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare