Showbiz

#showbiz #vedete intern #autoironie #autoironie vedete #alex velea #oana roman

4 vedete cu simtul umorului. Uite cum raspund cu zambetul pe buze la critici dure!

Sa ai simtul umorului in showbiz este o calitate de netagaduit, tinand cont de lumea dura pe care acesta o presupune. Vedetele sunt mereu tinta criticilor venite din parte publicului si chiar a colegilor "de scena". Sunt insa si celebritati care stiu sa raspunda zambind la ironii.

Antonia si Alex Velea, riposta in versuri

Sursa foto: wowbiz.ro

Doi prezentatori de la un post de radio au realizat un clip in care i-au parodiat, printre altii, pe Alex Velea si pe Antonia. "E vina ta, ta, ta / Ca e gravida Antonia / Si nu mai incape / In fantezia mea", spun versurile celor doi matinali de la Kiss FM, Sergiu si Andrei. Printre cei ironizati se mai numara Smiley, Andra si Marius Moga. Videoclipul circula deja de cateva zile pe internet, fiind vizualizat deja de peste 70.000 de ori.



Insa "piesa" celor doi nu a ramas fara ecou. Alex si cu Antonia, ajutati si de celalti artisti persiflati in clip, au inregistrat si ei o piesa in care se "dueleaza" in versuri cu cei doi DJ de la radio. Clipul artistilor se numeste "Cine-s Sergiu si Andrei". "Ati zis de mine ca sunt plin de mazgaleala / Dar am mai multa cerneala decat ati folosit voi la scoala", canta Alex Velea facand referire la gluma cu privire la tatuajele sale.

CITESTE SI:

Cel mai nou cuplu din showbiz. Nu ai sa crezi cu cine s-a cuplat Maria Marinescu!
Veste bomba despre Tudor Chirila! Peste doua luni, artistul va deveni tata
In cat timp te poti imbolnavi la locul de munca!


Turcul Andreei Marin, replica amuzanta

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

In urma cu doua luni, imagini care ii surprindeau pe Andreea Marin si sotul sau, Tuncay Ozturc, in timpul unei dispute au tinut zile in sir capul de afis al stirilor mondene. Ca sa puna capat speculatiilor cu privire la motivul disputei dintre ei, Tuncay a postat pe pagina sa de socializare o fotografie cu un dulap de pantofi plin cu incaltaminte de dama si in care cu greu si-a facut loc si o pereche de pantofi barbatesti. Medicul a titrat cu umor in dreptul imaginii: "Daca doriti sa stiti de ce ne-am certat, aveti aici motivul".



Oana Roman, cu umor despre critici

Sursa foto: fanatik.ro

Imuna la glumele care se fac pe seama sa pare sa fie si Oana Roman. Ironizata multa vreme din cauza greutatii sale, vedeta TV a invatat sa faca singura bancuri despre ea. Invitata intr-o emisiune televizata, Oana a declarat cu umor: "Ce face Oana Roman cu bancurile facute pe seama greutatii ei? Le gusta."


Opinie: Radu Paraschivescu, despre autoironia vedetelor

Prozatorul si jurnalistul Radu Paraschivescu a vorbit intr-un editorial despre critica de sine a celebritatilor. "Autoironia e privita de vedetele nationale ca o forma inacceptabila de recunoastere a unei slabiciuni. Feroce in materie de injurie, bascalie si dizolvarea interlocutorului, romanul nu prea se simte ispitit sa se ia peste picior. El e sedus, in schimb, de emfaza goala si de sclifosirea publica. Ispita monumentalizarii se ia de mana cu vocatia exceptionalista pentru a produce o galerie nesfarsita de oameni pentru care pana si bautul unui pahar cu apa e un gest cu implicatii cosmice", a scris Paraschivescu pentru evz.ro.

 Sursa foto: horiaghibutiu.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului