Showbiz

#angelina jolie #anda adam #andreea mantea #vedete socri

3 vedete sexy care nu sunt acceptate de parintii iubitilor

Celebritatea nu este un avantaj de fiecare data. Au simtit-o pe pielea lor chiar si vedetele sexy, care si-au dat seama ca, daca sunt cunoscute, nu inseamna neaparat ca vor fi si acceptate de familiile iubitilor. Motivele pentru care parintii iubitilor refuza sa-si accepte "nurorile" celebre sunt multe, de la varsta inaintata, pana la fitele specifice persoanelor cunoscute. Iata ce vedete au dat de bucluc si au fost respinse de parintii iubitilor.

1. Anda Adam

Pentru Anda Adam, 2013 a fost un an plin din punct de vedere sentimental. Dupa o pseudo-relatie cu Catalin Botezatu, sfarsita printr-o despartire, Anda Adam s-a intors in bratele unui fost iubit, cu 14 ani mai tanar decat ea. Este vorba despre fotbalistul Catalin Tira, cu care Anda a avut o relatie pasagera si in primavara acestui an. Acum, Anda si-a petrecut Craciunul impreuna cu Catalin, dar parintii fotbalistului nu vad cu ochi buni relatia fiului lor cu indragita artista.

Ei cred ca Anda are un efect negativ asupra carierei lui Catalin, asa ca fac tot posibilul sa isi arate nemultumirea fata de relatia celor doi.




Sursa foto: cancan.ro

2. Andreea Mantea

Andreea Mantea si fostul ei iubit, Stefan Stan, au avut o relatie sentimentala cu suisuri si coborasuri, iar unul dintre motivele pentru care s-au despartit este si faptul ca "mama soacra" nu a placut-o deloc pe frumoasa bruneta si s-a bagat constant in relatia lor. Abia dupa ce Andreea si Stefan s-au despartit, mama lui Stefan a facut declaratii despre cea care a fost la un pas sa-i devina nora.

"E o femeie falsa, mincinoasa. Nu-i dadea voie (n.r. lui Stefan) sa ma sune, sa vina pe la mine. Nu il mai cunoasteam, el nu e asa, e cu frica de Dumnezeu", a declarat Mihaela Soare, mama lui Stefan Stan in emisiunea "La Maruta".




Sursa foto: libertatea.ro

3. Angelina Jolie

Angelina Jolie nu este tocmai prietena cu Jane Pitt, mama lui Brad. Cele doua au pareri diferite in foarte multe situatii si se inteapa reciproc de fiecare data cand au ocazia. De cele mai multe ori, certurile dintre mama si nora pornesc de la faptul ca Angelina le permite prea multe copiilor si le ofera o libertate prea mare. Cu toate acestea, Angelina si Brad continua sa fie impreuna si sa formeze o familie, iar Jane nu are decat sa se conformeze.

Citeste si:

Ce a filmat Salman Khan la Sibiu. Imagini spectaculoase din noul film

Vedete care s-au accidentat grav pe partia de schi


 


Sursa foto: sheknows.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului