Showbiz

#teo #showbiz #florin calinescu #vedete intern #tragedii vedete

3 vedete care s-au reinventat. Uite cum au renascut dupa tragediile din viata lor

"Ce nu te doboara te face mai puternic" spune o vorba din batrani. Este si cazul catorva vedete de la noi care au infruntat cumpene grele, dar care au reusit sa le depaseasca cu brio.

Teo Trandafir

Sursa foto: eva.ro

Teo Trandafir, carismatica vedeta de la Kanal D, este parca, pe zi ce trece, tot mai infloritoare. Cu 20 de ani de cariera in spate, prezentatoarea a dovedit ca este un om de televiziune capabil, dar si foarte indragit de public.

Dupa plecarea din Pro TV, in 2006, a inceput declinul sau profesional. Audiente-record precum cele inregistrate cu emisiunea "Teo Show" nu a mai reusit sa obtina nici la Romantica, nici la Prima TV. Doi ani mai tarziu a disparut cu totul de pe micile ecrane, apoi a urmat o trecere fugitiva prin politica, pentru ca in 2011 o boala grea sa o tinutiasca luni de zile pe patul de spital.

Revenirea sa a fost insa spectaculoasa. S-a indragostit, s-a casatorit si, chiar daca  doar dupa jumatate de an, a divortat, Teo a luat-o de la capat, parca mai determinata. Acum este din nou pe val. Teo se bucura iar de succes la postul Kanal D, unde prezinta emisiunea "Teo Show", iar pe timpul verii, "Plaja lui Teo". In cadrul acestei emisiuni, Teo era sa lesine in direct zilele trecute. Profesionista din fire, Teo Trandafir  si-a dus emisiunea la final si mai apoi a anunt ca ii este rau. "Parea putin obosita inainte de emisiune. Dupa emisiune am mers la masina, iar apoi am vazut-o ca nu mai putea de durere. A cerut un medicament, apoi l-a cerut si pe al doilea. A incercat sa ma minta un pic cand am intrebat-o ce are. Cand am ajuns in fata spitalului se vedea suferinta pe fata ei", a spus colegul ei, Antonio Passarelli. Din fericire, a fost vorba doar despre deshidratare si lipsa de odihna. 


Gabriela Cristea

Sursa foto: mediasinfo.ro

Nu este singura vedeta de televiziune care "s-a reinventat" dupa problemele avute. Gabriela Cristea a trecut printr-un divort zgomotos atunci cand a decis sa se desparta de Marcel Toader. Vedeta a facut publice marturii cutremuratoare despre suferinta indurata alaturi de sotul sau, un barbat foarte agresiv, care a batut-o chiar in ziua de Craciun. A urmat o perioada grea, in care Gabriela s-a ingrasat foarte mult.

Revenirea pe micul ecran, dar si relatia pe care o are cum cu Tavi Clonda, colegul sau de emisiune, au facut-o pe fosta Miss Romania parca mai frumoasa si mai radianta.

Florin Calinescu

Sursa foto: radardemedia.ro

Ironia sortii a facut ca viata unuia dintre cei mai mari actori de comedie, Florin Calinescu, sa fie presarata cu o multime de necazuri. Dupa ce in urma cu noua ani si-a pierdut sotia, bolnava de cancer, iar la scurta vreme, si mama si tatal sau s-au prapadit, in 2012, fiul sau cel mic s-a sinucis in urma unei depresii puternice. Toate aceste necazuri l-au determinat pe actor sa iasa o vreme din lumina reflectoarelor, insa in toamna anului trecut s-a intors pe micile ecrane in comedia "Tanti Florica", unde a facut din nou sa rada o multime de oameni.

Se pare ca actorul va relua, din toamna, si emisiunea care l-a consacrat, "Chestiunea zilei", la Prima TV.

CITESTE SI:

Proba costumului de baie pentru vedetele din Romania! Cine a trecut si cine a picat
Dana Rogoz si Adela Popescu, intr-o ipostaza unica! Imagini superbe!
Banii lor aduc fericirea! 5 vedete care ajuta oamenii obisnuiti aflati la ananghie


 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare