Showbiz

#arnold schwarzenegger #nicola #showbiz #copii vedete #Cristian Borcea #copii secreti

3 vedete care au copii secreti

Lumea mondena este plina de secrete si, chiar daca pare imposibil, multe dintre acestea sunt pastrate ani buni. Iata cateva vedete care au reusit sa tina secret ani la rand faptul ca au copii nelegitimi.

1. Nicola

In anul 2011, cantareata Nicola a avut parte de o surpriza total neasteptata: aparitia fiului sau secret in public. Cantareata nu a vorbit niciodata despre acest lucru, iar fiul sau secret, Andrei, acum in varsta de 27 de ani, nu a mai suportat gandul ca mama sa l-a tratat destul de superficial in ultimii ani.

Acesta a dezvaluit ca Nicola l-a abandonat la o varsta frageda, intr-o cresa.

"La varsta de un an am fost lasat la cresa, in 1987, am suferit de pneumonie si de o infectie complicata la intestine, era sa mor. Bunicii din partea tatalui m-au crescut, ei au avut grija de mine pana in 2001, iar mama se interesa de mine o data la cateva luni”, a declarat Andrei

De asemenea, fiul Nicolei a marturisit la acea perioada ca de-a lungul adolescentei mama sa l-a neglijat complet, de aceea pe la varsta de 15 ani ajunsese sa doarma pe la prieteni, deoarece nu avea unde sa locuiasca.

Anul trecut, cantareata si fiul sau s-au impacat si au o relatie apropiata.


 

2. Arnold Schwarzenegger

Sotia celebrului actor Arnold Schwarzenegger a ramas stupefiata cand a aflat, in 2011, ca sotul sau a avut o aventura cu menajera casei, in urma careia s-a nascut si un fiu.




Actorul a reusit sa tina secret faptul ca are un fiu nelegitim timp de peste 10 ani. Sotia actorului a primit vestea ca un soc si imediat a depus actele de divort. Acesta nu a fost insa finalizat nici pana astazi. Cei doi au impreuna patru copii: Katherine (24 de ani), Christina (22 de ani), Patrick (20 de ani) si Christopher (16 ani), insa niciunul dintre acestia nu ii seamana atata de bine actorului precum fiul secret.




3. Cristian Borcea

Omul de afaceri Cristian Borcea este renumit in lumea mondena ca un crai. Acesta si-a parasit sotia dupa 21 de ani de casnicie si s-a casatorit cu Alina Vidican, care ii era amanta fidela de 8 ani. In urma cu patru ani insa, in peisaj a aparut o alta femeie, care sustine ca fata sa, in varsta de 15 ani, este fiica lui Cristian Borcea. Omul de afaceri mai are trei copii din prima casnicie si inca un baiat din actualul mariaj.

Citeste si:

Stefan Banica Jr si Lavinia Parva se pregatesc de nunta?

Bianca pregateste o noua lovitura de gratie: Se impaca cu Cristea! Iata cine a facut aceasta dezvaluire-soc

Sursa foto: ziaruloval.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare