Showbiz

#dana rogoz #showbiz #iulia albu #vedete intern # critici iulia albu

3 vedete simpatice desfiintate de Iulia Albu! Are sau nu dreptate?

Razboiul purtat de Iulia Albu cu vedetele este de notorietate. Printre "clientele" criticului se afla insa si trei dintre cele mai populare vedete din Romania. 

Ultima atacata a fost Loredana. Jurata de la "Vocea Romaniei" a intrat in vizorul Iuliei Albu, iar aceasta din urma pare sa nu aiba nicio umbra de indoiala cand vine vorba de tinutele simpaticei cantarete. "Este vulgara, parca nu o mai recunosc. A cazut intr-o extrema care nu ii face cinste. Poate ar fi bine sa schimbe stilistul. Nu ca ar fi ceva gresit in hainele luate separat… Dar acel par, pur si simplu nu mai este pentru varsta ei", a declarat Iulia la Wowbiz. 

O alta vedeta indragita, fashion blogger de altfel, a fost de-a lungul timpului atacata de Iulia pentru aparitiile ei. Una dintre acestea, decenta, a fost prea serioasa pentru Iulia Albu. 

"Dana Rogoz figurează într-un top al celor mai sexy femei din România? Nu cred. Este o ţinută nepotrivita, daca voia ceva masculin putea saopteze pentru o culoare mai tare, negru, nu pentru acel pastel. Trebuia sa meargă pe contrast. Aceasta este o tinuta de zi, de mers la banca. E o aparitie extrem de proasta, motiv pentru care va primi nota -3. Totusi e o tinuta decenta de birou", a spus Iulia referitor la o tinuta purtata de Dana la o petrecere aniversara a unei reviste.

Printre cele mai "usoare" victime ale Iuliei este si Laura Cosoi. Aceasta a fost criticata de multe ori pentru aparitiile sale considerate modeste, chiar prea casnice si care "striga" o cerere in casatorie, este de parere Iulia Albu. "Parca ar juca intr-un serial intitulat' viitoarele neveste din Pipera. Vad ca in ultimul timp a transmis multe semnale ca ar fi gata de insuratoare. A lansat chiar si o carte de bucate. Intr-un final, săracul băiat ar fi înteles mesajul", a declarat Iulia Albu. Laura Cosoi a primit si una dintre cele mai mici note acordate vreodata la Wowbiz pentru stil. "Uitati-va putin ce par are. Daca s-ar duce la o nunta la tara, ar trebui sa aiba decenta sa aiba un hair style mai bun. Are si cristale in talie... Este cea mai proasta tinut pe care am vazut-o vreodata. Ii dau -82. Si are si radacinile nevopsite...", a spus Iulia despre Laura Cosoi.

CITESTE SI: Cat de snoabba esti, in functie de zodie

Andreea Balan, razboi psihologic cu Keo

Surprize, surprize la "Romanii au talent"!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare