Showbiz

#showbiz #catrinel menghia #haine vedete #accesorii vedete #vedete intern #vedete designer

3 fotomodele cu pretentii de designer. Succes sau esec total?

Asa cum majoritatea fotbalistilor care au facut performanta ajung antrenori, si fotomodelele care au sarit de varsta la care mai pot defila pe podium se reprofileaza. Si ce poate face o femeie care nu a stiut altceva decat moda si iar moda? Se trezeste brusc designer vestimentar sau de accesorii!

Catrinel Menghia




Catrinel Menghia, pe numele ei de scena Catrinel Marlon, si-a lansat zilele trecute o colectie de genti si posete, in cadrul saptamanii modei de la Roma, AltaRoma Fashion Week. "In sfarsit! Sunt foarte fericita, a fost un succes!", a marturisit frumoasa romanca dupa incheierea evenimentului.

Interesant este ca, spre deosebire de fotomodelele care doar isi pun semnatura pe creatiile altora, Catrinel si-a pus cu adevarat amprenta pe desenarea modelelor din colectia de genti intitulata "Catherinelle". "Am ales sa creez posete pentru ca, din punctul meu de vedere, sunt cele mai importante accesorii", a spus frumosul manechin. Daca se va impune pe aceasta piata batatorita deja bine de branduri celebre ramane de vazut.

CITESTE SI:

Horia Brenciu s-a insurat pe furis. Afla ce secret ascunde artistul!

Adi Mutu si-a schimbat religia. A trecut la pocaiti

Doi romani, printre pasagerii morti in accidentul aviatic din Ucraina

 


Bianca Dragusanu

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

De pe catwalk, direct in atelierul de creatie. Dupa ce s-a lasat de prezentarile de moda, Bianca Dragusanu si-a lansat, anul trecut, propria linie vestimentara. Rochiile, sexy si provocatoare, cu care au defilat atunci modelele au fost singura ei rabufnire in materie de design.


Sursa foto: agentiadepresamondena.com

"Aceea se pare ca a fost toata inspiratia ei, intrucat de atunci si pana acum nu a mai venit cu nicio noua colectie. Oricine isi poate face o croitorie, oricine poate folosi titulatura de designer. Si eu, maine, pot sa merg cu o piesa la TV si sa ma numesc cantaret, dar sa nu fiu. In ceea ce o priveste pe Bianca Dragusanu, e treaba ei, este dreptul ei sa se lase, sa se reapuce... pentru noi e o drama!", a spus ironic designerul Razvan Ciobanu.

Valentina Pelinel

Sursa foto: facebook.com

Proaspat-divortata Valentina Pelinel nu pierde timpul. Cum defilarile la care este invitata sa ia parte s-au imputinat, fostul model s-a apucat de afaceri. A creat deja o linie de bijuterii.

"Am ales sa creez si sa stau departe de tot ceea ce inseamna energie negativa. Colectia de coliere creata de mine se afla deja la vanzare in magazine din America si Romania, dar poate fi achizitionata si online", a spus Valentina pentru Click!.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare