Showbiz

Zombie Outbreak la Centrul Ceh pe 27 iunie

A doua editie a Noptii Institutelor Culturale, care se va desfasura pe 27 iunie, va fi sarbatorita si la Centrul Ceh printr-un program de groaza .

Astfel de la ora 23.00, in cadrul programului Freaka III - Zombie Outbreak, va fi proiectat filmul Choking Hazard, o comedie horror cu zombie in lui Marek Dobes.

Motelul Halali este locul ideal. In padure, in mijlocul salbaticiei. Nici o creatura, in afara de angajatii motelului nu se aventureaza atat de departe. Este scenariul perfect pentru cursul de 3 zile de profesorul Reinis – Sensul Vietii . Poate nu e cel mai bun lucru pentru toti cei inscrisi la curs, insa un lucru e sigur – cursantii vor invata cate ceva despre viata… si supravietuire .

Din padurea intunecata, mirosind a decadenta si sange, apar zombie, care cu ochii lor insangerati, ii vaneaza pe cei . Eroii povestii noastre trebuie sa-i infrunte singuri, fara nici un ajutor, tocmai pentru ca sunt prinsi in mijlocul pustietatii.

De la ora 1:00, va fi prezentata o serie de scurtmetraje horror, iar de la 3:00, organizatorii au pregatit o surpriza pentru supravietuitori.

 

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea