Showbiz

#zulu-oscar-bravo #album #si ce #single #lansare #zob #punk #rock

Zob loveste din nou

Trupa revine in atentia publicului cu un nou single intitulat “Si ce?”. “Si ce?” este primul extras pe single de pe viitorul disc Zob , “ Oscar Bravo”.  Melodia va putea fi ascultata si la radio incepand cu acest weekend. 

acasa.ro/ www. acasa.ro/noul" title="noul">noul " title="noul">Noul album Zob va fi editat de casa de discuri Roton, cu care de altfel trupa a si semnat un contract de colaborare in aceasta saptamana.

“ Zulu Oscar Bravo”, primul material dupa o pauza discografica de 4 ani, contine 13 piese concepute in maniera punk- rock , stil cu care cei de la Zob s-au impus pe piata muzicala romaneasca.  
 
Piese precum“Ghici s-a intors” sau“Sanitarul de carciuma”, ce se vor regasi pe noul disc,  au fost prezentate pana acum fanilor in concertele sustinute de Zob in acest an. “Zulu Oscar Bravo”  va fi lansat la inceputul acestei veri. Un preview al noul album poate fi ascultat pe pagina de MySpace a grupului.

O galerie foto cu imagini dintr-un concert sustinut de Zob in luna februarie in Bucuresti gasiti AICI.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea