Showbiz

Yes Man, lider in box office-ul american

Comedia Yes Man, cu Jim Carrey, ocupa prima pozitie in box office-ul american, cu incasari de peste 18 milioane de dolari.

Bazat pe memoriile scriitorului britanic Danny Wallace, scenariul filmului spune povestea unui barbat (Jim Carrey) care decide sa isi schimbe viata spunand "DA" oricarei situatii de care se loveste. Aceasta atitudine pozitiva il va transforma in victima unor aventuri comice ce ii vor da viata peste cap.

Drama Seven Pounds, cel mai recent film al actorului Will Smith, ocupa pozitia a doua a clasamentului, cu incasari de 16 milioane de dolari, urmat de filmul de animatie The Tale of Despereaux, care a avut incasari de 10,5 milioane de dolari.

Pe locul patru se afla The Day the Earth Stood Still, cu 10. 2 milioane de dolari ,iar pe locul cinci, cu 7.75 milioane se afla comedia Four Christmases.

Intreg box office-ul american

  1. Yes Man - 18.2M
  2. Seven Pounds - 16M
  3. The Tale of Despereaux - 10.5M
  4. The Day the Earth Stood Still - 10.2M
  5. Four Christmases - 7.75M
  6. Twilight - 5.23M
  7. Bolt - 4.26M
  8. Slumdog Millionaire - 3.15M
  9. Australia - 2.33M
  10. Quantum of Solace - 2.15M

Urmareste trailer-ul filmului Yes Man, cu Jim Carrey



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea