Showbiz

#yes man #jim carrey #romania #lider #clasamnet #bolt #box office

Yes Man conduce box office-ul romanesc

Comedia Man, cu Jim Carrey in rolul unui barbat care il ia pe "DA" in brate, se afla pe primul loc in box office-ul romanesc, cu incasari de peste 270 de mii de .

Carl Allen ( a carui viata s-a oprit in loc in urma cu 3 ani, cand a divortat de lui nevasta. De atunci, Carl traieste ca un zombie, ferindu-se de prieteni si petreceri si inventand tot felul de scuze jalnice pentru a nu socializa.

Intr-o zi, se intalneste cu un vechi amic care ii da un pliant despre niste intruniri miraculoase ce ii vor schimba viata. Desi neincrezator, Carl merge totusi la o asemenea intrunire unde face un legamant: va trebui sa spuna “DA” oricarei ocazii care se iveste in viata lui.

Pe locul doi in clasamentul romanesc se afla filmul de animatie si liderul de weekend-ul trecut - multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea