Showbiz

#hugh jackman #actiune #fantasy #gavin hood #wolverine #x-men origins: wolverine

"X-Men Origins: Wolverine" - plin de surprize

Versiunea finala a filmului "X-Men Origins: Wolverine" nu va duce lipsa de surprize. Cel putin asa declara regizorul Gavin Hood . In ciuda faptului ca o copie nefinisata a filmului a fost lansata in mod fraudulos pe internet, cu cateva luni inainte de lansarea oficiala, regizorul vrea sa ne convinga ca versiunea piratata nu contine totul, scrie aceshowbiz.com.

"Zarurile inca nu au fost aruncate. Sper ca realizati ca inca nu am terminat procesul de editare al filmului. Eu si Hugh Jackman avem pregatite cateva surprize care cu siguranta va vor lasa cu gura cascata", a declarat regizorul Gavin Hood, intr-un interviu acordat revistei Wizard.

Pe 31 martie o copie pirata a filmului Wolverine a fost lansata pe internet, pe cateva site-uri de unde putea fi descarcata. Imediat dupa acest incident, 20th Century Fox au confirmat "scurgerea" si au anuntat ca vor apela la serviciile FBI pentru a-i prinde pe faptasi. Materialul brut este insa o versiune incompleta a filmului si contine putine efecte speciale .

X-Men Origins: Wolverine este povestea mutantului Wolverine, inainte ca acesta sa se alature echipei X-men. Filmul ii are in rolurile principale pe Hugh Jackman (Wolverine), Liev Schreiber (Sabretooth), Ryan Reynolds ( Deadpool ) si Danny Huston (William Stryker ) si va fi lansat in cinematografele din SUA pe 1 mai 2009.

Urmareste trailerul filmului X-Men Origins: Wolverine.

 


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea