Showbiz

#politica #haiti #alegeri prezidentiale #wyclef jean

Wyclef Jean vrea sa candideze la alegerile prezidentiale din Haiti

Wyclef Jean se gandeste sa candideze la alegerile prezidentiale din Haiti , care vor avea loc anul acesta. Desi in trecut a negat ca ar intentiona sa intre in politica, vedeta a completat deja actele necesare care i-ar permite sa intre in cursa electorala din 2010, scrie aceshowbiz.com.

Potrivit unui reprezentant al sau, Wyclef Jean se gandeste sa candideze la alegerile prezidentiale din Haiti. Cantaretul s-a implicat activ in ajutorarea victimelor cutremului din ianuarie anul acesta, construind adaposturi temporare pentru cei ramasi fara locuinte prin intermediul fundatiei sale Yele Haiti.

Activitatea sa din Haiti i-a facut pe multi sa-l considere apt pentru un mandat de presedinte al Haiti. Insa cantaretul nu a dorit pana acum sa se implice in politica. “Daca voi deveni presedinte, nu voi putea face cate fac acum pentru tara mea ”, a spus Wyclef Jean.

Insa CNN afirma ca vedeta a completat deja actele necesare pentru a candida la alegerile prezidentiale de anul acesta.

Totusi, un reprezentant al cantaretului a declarat intr-un comunicat de presa ca Wyclef Jean nu a luat deocamdata nicio decizie in ceea ce priveste implicarea sa in politica.

“Angajamentul lui Wyclef fata de tara sa si fata de tinerii din Haiti este total si va continua sa-i sprijine si daca va face parte din guvern. Pana acum, Wyclef Jean nu si-a anuntat intentia de a candida la alegerile prezidentiale din Haiti. Cand va lua o decizie, presa va fi informata”, a spus purtatorul de cuvant al artistului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea