Showbiz

#atacat #zombi #paparazzi #paparazzo #woody harrelson

Woody Harrelson a confundat un paparazzo cu un zombi

Actorul Woody Harrelson a atacat saptamana trecuta un paparazzo in aeroportul La Guardia, din New York, pentru ca a confundat fotograful cu un zombi, scrie femalefirst.co.uk.

Filmuletul de mai jos ni-l arata pe actor cum se apropie de cameraman in afara aeroportului si cum il ataca pe acesta. Insa Woody Harrelson insista sa precizeze ca a facut o confuzie teribila, crezand ca este un zombi.

Tot din declaratiile actorului reiese ca confuzia se datoreaza zilelor petrecute pe platourile de filmare ale noului sau proiect - Zombieland .

"In timpul filmarilor la productia Zombieland, care au fost finalizate recent, am fost atacat tot timpul de catre zombi. Ma aflam cu fetita mea pe aeroportul din New York cand am dat nas in nas cu acel paparazzo, pe care l-am confundat cu un zombi de pe platourile de filmare.”

Nu este pentru prima data cand Woody Harrelson a atacat un fotograf al site-ului Tmz.com – in 2006 el a fost acuzat ca a incercat sa-l sugrume pe cameramanul Josh Levine.

Urmareste filmuletul cu incidentul de pe aeroportul La Guardia, New York.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea