Showbiz

#proces #annie hall #oscar #woody allen #film

Woody Allen se sifoneaza din nou

Regizorul american, Woody Allen , ar putea pierde procesul cu multinationala americana care i-a folosit imaginea intr-o serie de materiale promotionale , informeaza Mediafax.

Anul trecut, regizorul castigator a trei premii Oscar, a intentat proces retailerul de haine American Apparel care a folosit o secventa din filmul regizat de Woody Allen, Annie Hall, intr-o serie de materiale promotionale cu puternice aluzii sexuale.

Astfel, pe motiv ca imaginea i-a fost grav afectata, regizorul a cerut despagubiri in valoare de 10 milioane de dolari si despagubiri punitive cu o valoare nespecificata.

In prezent, avocatii retailerului american isi bazeaza pledoaria pe argumente care trimit la trecutul controversat al regizorului. Acesta si-a inceput relatia amoroasa cu actuala lui sotie in timp ce aceasta era, din punct de vedere legal, fiica adoptiva a iubitei lui Woody Allen de la aceea vreme .  

Urmareste trailerul filmului Annie Hall.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul de Cinema

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea