Showbiz

Woody Allen - in conflict cu o companie de imbracaminte

Celebrul regizor american Woody Allen a dat in judecata compania producatoare de imbracaminte American Apparel, care a utilizat, fara permisiune , imaginea cineastului pe panouri publicitare si pe internet pentru a-si promova produsele.

Regizorul a declarat ca nu a fost contactat de nici un reprezentat al firmei americane si nu i s-a propus nicio colaborare in acest sens. Woody Allen a depus o plangere la un tribunal din Manhattan , la inceputul acestei saptamani. El a sustinut, de asemenea, ca nu face reclama produselor sau serviciilor din SUA.

In reclamele companiei American Apparel a fost folosita o secventa din celebrul film Annie Hall, pentru care Allen a fost recompensat cu premiul Oscar pentru cel mai bun regizor. Despagubirile pe care Woody Allen le cere acum companiei se ridica la 10 milioane de dolari .

Unul dintre cei mai prolifici regizori americani, Woody Allen va fi prezent anul acesta pe croazeta de la Cannes pentru a asista la premiera celui mai recent film al sau, Vicky Cristina Barcelona, cu Penelope Cruz si Scarlett Johansson in rolurile principale. Iar luna aceasta va ajunge in cinematografele din Romania o alta pelicula a lui Allen, Cassandra’s Dream, cu Colin Farrell si Ewan McGregor.

Trailer Cassandra’s Dream


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea