Showbiz

Wolverine a ajuns pe internet cu o luna inainte de termen

Sefii companiei 20th Century Fox au declarat ca nu vor avea mila de cei cei care vor posta pe internet o copie furata a noului film x-men origins: wolverine, scrie FemaleFirst.

Totul a inceput in urma cu cateva zile, cand o varianta bruta a filmului X-Men Origins: Wolverine a ajuns pe internet mult prea repede pentru ca cei Fox sa poata face ceva in aceasta privinta. Aceasta aparitie poate fi devastatoare pentru lansarea oficiala programata pe 1 mai 2009.

Desi o foarte mare parte din populatia internautica a crezut ca este vorba despre o pacaleala de 1 aprilie, cei de la Fox au confirmat ca o copie bruta a filmului a fost furata si postata ilegal pe internet marti seara, 31 martie.

Intr-o declaratie data presei de catre purtatorii de cuvant ai studiourilor, scria: "Copia nu are foarte multe efecte speciale , are multe scene importante lipsa, iar muzica si suntetul sunt ceva temporare.”

"FBI-ul si MPAA-ul sunt in pline investigatii, iar cel care a postat aceasta copie va fi prins. Suntem incurajati de suportul fanilor, care condamna pirateria si postarea ilegala prin intermediul site-urilor lor. “

X-Men Origins: Wolverine nu este primul film care a aparut pe internet inainte de lansarea lui oficiala in cinematografe. Ultima piraterie de aceeasi magnitudine a avut loc in 2003 cand un material brut al filmului Hulk a ajuns pe internet inainte cu 2 saptamani de lansare. Persoana responsabila a fost prinsa si judecata pentru aceasta infractiune.

Urmareste trailerul filmului X-Men Origins: Wolverine

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea