Showbiz

#winona ryder #bijuterii bulgari #furt #condamnata

Winona Ryder nu se lasa de furat

Daca nu mai prinde lumina reflectoarelor cu un nou film sau o aparitie pe covorul rosu, bijuterii inchiriat de la firma Bulgari , anunta site-ul Celebrity Rumours.

Ryder a inchiriat bijuteriile Bulgari in valoare de 125.000 de dolari saptamana trecuta pentru o petrecere a revistei Marie Claire din Madrid. Insa actrita a ratacit bratara cu diamant si inelul, pretinzand apoi ca bijuteriile nu au mai fost de gasit, dupa ce le-a inmanat in plic unui receptioner al hotelului pentru a le pune la loc sigur.

Camerele de supraveghere nu mint niciodata, asa ca anchetatorii au verificat inregistrarile fara a gasi insa vreo ipostaza de-a Winonei predand ceva vreunui angajat. Reprezentantii firmei Bulgari au apelat la politie pentru a investiga aceasta misterioasa disparitie . Nici agentul actritei, nici purtatorul de cuvint al casei Bulgari nu au vrut sa dea detalii.

Winona Ryder a mai fost condamnata pentru furt, acte de vandalism si detinere de medicamente fara reteta in 2002, dar a scapat cu 480 de ore in serviciul comunitatii si amenzi de 10.000 de dolari.

Urmareste trailerul filmului The Informers (2008) cu Winona Ryder



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea