Showbiz

#winon ryder #spitalizata #aeroport #avion #los angeles #londra #actrita

Winona Ryder a fost spitalizata la Londra

Actrita a fost adusa miercuri intr-un spital din Londra, dupa ce s-a simtit rau in avionul ce o aducea de la Los Angeles, dar a parasit spitalul dupa numai o ora, intr-o stare buna de sanatate.

Winona Ryder a fost transportata cu o ambulanta de la aeroport, direct la spitalul din Uxbridge, potrivit purtatorului de cuvant al spitalului.

"S-a simtit rau in avion si am dus-o la spital ca o masura de precautie . A petrecut doar o ora la spital. Acum se simte bine, nu a fost nimic grav", a declarat Mara Buxbaum, purtatoarea de cuvant a actritei.

Reprezentantii companiei British Airways au declarat ca un zbor ce avea ca destinatie aeroportul Heathrow din Londra a aterizat de urgenta dupa ce o pasagera a avut nevoie de ingrijiri medicale si a fost transportata la un spital local pentru a primi un tratament corespunzator.

Winona Ryder a fost de doua ori nominalizata la premiile Oscar, pentru rolurile din The Age of Innocence si Little Women. A obtinut doua Globuri de Aur pentru rolurile ei din The Age of Innocence si Mermaids.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Star Trek, cu Winona Ryder si Chris Pine

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea