Showbiz

William Hurt si Amber Heard in The River Why

William Hurt si Amber Heard vor intregi distributia filmului The River Why, o adaptare pentru marele ecran a romanului omonim din 1983 scris de James Duncan.

Hurt si Heard se vor alatura astfel lui Zach Gilford, care va avea rolul principal, un tanar pe nume Gus, aflat in cautarea unui misterios pastrav curcubeu, simbol al cautarii sinelui. Regia acestei povesti despre maturizare va fi semnata de Matt Leutwyler.

William Hurt va fi tatal lui Gus, in timp ce Amber Heard va juca rolul iubitei acestuia. Productia va incepe luna urmatoare in Oregon, SUA.

Pe William Hurt il puteti vedea pe ecrane in rolul generalului Thaddeus " Thunderbolt " Ross din SF-ul The Incredible Hulk, iar urmatorul sau proiect este The Countess , in regia actritei franceze Julie Delpy.

Amber Heard joaca impreuna cu Seth Rogen si James Franco in Pineapple Express, ce urmeaza a fi lansat in august anul acesta, iar in toamna va aparea in thriller-ul The Informers, cu Billy Bob Thornton, Kim Basinger si Winona Ryder.

Trailer Pineapple Express


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea