Showbiz

#oscar #adaptare #flowers for algernon #retardat #will smith

Will Smith vrea un Oscar pentru care e gata sa devina retardat

Desi este cunoscut ca rege al blockbusterelor si al incasarilor de sute de milioane de dolari, lui Will Smith tot ii lipseste ceva: un premiu Oscar.

Dupa ce a fost nominalizat de doua ori la Premiile Academiei Americane de Film pentru Ali si pentru a-si implini visul.

Stim cu totii ca rasplateste cu entuziasm actorii care intra in pielea unor personaje istorice sau retardate, si cum al scriitorului Daniel Keyes. Povestea a mai fost ecranizata, cea mai cunoscuta versiune fiind cea din 1969 cu care a si fost premiat cu Oscar pentru prestatia sa.

Asa ca Will Smith merge aproape la sigur cu rolul lui Charlie, un barbat retardat care este supus unui experiment de imbunatatire a inteligentei. Experimentul avusese deja succes cu soarecele de laborator Algernon si are efectul scontat si asupra lui Charlie, al carui IQ sare de la 68 la 185. Conditia de geniu are, totusi, si dezavantaje . Charlie este incapabil sa socialize normal cu alti oameni si devine pe zi ce trece mai alienat.

In calitate de producator al filmului, Smith este hotarat sa modernize povestea care are loc in roman in anii ’50.

Urmareste trailerul filmului Seven Pounds cu Will Smith:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea