Showbiz

#barack obama #viata #film biografic #will smith

Will Smith viseaza sa joace rolul lui Barack Obama

Actorul american Will Smith a dezvaluit recent, intr-un interviu acordat postului MTV, ca in viitor intentioneaza sa joace rolul principal intr-un film biografic despre viata noului presedinte al SUA, Barack Obama, informeaza FemaleFirst.

„Sunt atatea aspecte necunoscute ale povestirii pe care oamenii, cu siguranta, ar dori sa le stie”, spune Smith . Totusi, actorul este de parere ca finalul povestii lui Obama este inca departe. Vedeta din I Am Legend ii mai acorda 8 ani lui Obama pentru a termina finalul povestii si spune despre acesta ca mai are multe de facut pana atunci.

Cum insa un proiect cinematografic despre viata si ascensiunea politica a lui Barack Obama nu este deocamdata nici macar in fasa, Will Smith nu si-a luat inca niciun angajament pentru filmul biografic , deoarece povestea presedintelui SUA este departe de a se fi terminat.

Smith lucreaza insa la mai multe proiecte, unul dintre acestea fiind o continuare a SF-ului de succes I Am Legend. Cel mai recent film al actorului este drama Seven Pounds, care va avea premiera in aceasta luna.

Urmareste trailerul filmului Seven Pounds.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea