Showbiz

#will smith #continuare #prequel #i am legend

Will Smith va juca in I Am Legend 2

Comania Warner Bros. a anuntat recent ca au inceput lucrarile la prequel -ul filmului post- apocaliptic I Am Legend , informeaza variety.

Preque-ul va spune povestea celor intamplate cu cateva zile inainte ca New York-ul sa fie invadat de mutanti.

Luna trecuta, regizorul primei parti, Francis Lawrence, a confirmat ca lucreaza la o continuare a filmului in care Will Smith joaca rolul doctorului militar Robert Neville. Cei doi vor sa completeze povestea misteriosului virus care transforma oamenii in zombie si sa faca un inceput pe masura peliculei originale.

Filmul original este o adaptare a romanului cu acelasi nume scris de Richard Matheson si se centreaza in jurul singurului supravietuitor al unui virus mutant care a atacat New York-ul si se lupta cu monstrii-vampiri pentru supravietuire .

Will Smith a fost desemnat de catre revista US Newsweek drept cel mai influent barbat de la Hollywood, dupa ce s-a constatat ca aproape toate filmele in care a jucat a adus incasari de peste 30 de milioane de dolari doar in week-end-ul de la lansare.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului I Am Legend

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea