Showbiz

Will Smith se teme de drame

Actorul american Will Smith nu este dornic sa joace in filme independente, care nu au un buget mare, pentru ca se teme ca astfel de proiecte cinematografice nu ar avea succes la box-office.

Smith a devenit celebru prin rolurile sale din filmele blockbuster ale anilor '90 precum Men in Black sau Independence Day, ambele obtinand incasari de multe sute de milioane de dolari.

Astfel, Will Smith a marturisit recent ca se teme sa apara in filme cu subiect dramatic, pentru ca nu sunt genul lui si ar putea fi ignorate de publicul obisnuit cu filmele sale de actiune. "Mi-e teama ca daca nu fac filme in care lumea e obisnuita sa ma vada , acestea nu vor avea succes", a spus actorul de 39 de ani.

Smith este insa increzator in faptul ca inca nu a dat tot ce poate pe marile ecrane si ca cele mai bune filme ale sale urmeaza sa apara. "Cred ca urmatorii patru sau cinci ani vor marca o perioada noua in cariera mea", a mai adaugat actorul.

Cel mai recent film de actiune cu Will Smith in prim plan, I Am Legend, a rulat recent in cinematografe si a reusit sa ajunga usor in fruntea clasamentului incasarilor din SUA. Pe 4 iulie, Smith va fi din nou prezent in salile de cinema din Romania cu o comedie SF, Hancock.

Trailer Hancock


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea