Showbiz

Will Smith se bate cu fiica sa in box-office-ul din SUA

Actorul american Will Smith si fiica sa, Willow, isi lanseaza cele mai recente filme, Hancock si, respectiv, Kitt Kittredge: An American Girl, in aceeasi zi, pe 2 iulie.

Willow, in varsta de sapte ani, a spus ca, desi este cel mai mic membru al familiei Smith , nu este pregatita sa renunte si va fi un concurent serios. Insa, spune aceasta, tatal sau are niste vesti rele pentru ea. "Mi-a spus «Imi pare rau, iubito, dar te voi face praf»", a povestit fetita. "Are impresia ca ma va invinge, dar eu nu cred asta", a mai adaugat Willow.

Micuta actrita s-a pregatit pentru rolul din Award si un MTV Movie Award. Baiatul va juca si in remake-ul filmului SF The Day the Earth Stood Still, alaturi de Jennifer Connelly si Keanu Reeves.

Mai mult, potrivit cotidianului Variety, Willow si Jaden isi vor face aparitia impreuna pe ecran in adaptarea romanului fantastic "Amulet", de Kazu Kibuishi.

Trailer Kitt Kittredge: An American Girl


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea