Showbiz

Will Ferrell planuieste "Anchorman 2"

Will Ferrell planuieste o continuare a comediei din 2004, The Anchorman , despre un prezentator de stiri din anii 1970, Ron Burgundy, care se bucura de mare succes, mai ales datorita infatisarii sale.

Regizorul filmului, Adam McKay, a facut public anuntul in ceea ce priveste continuarea comediei Anchorman in timpul unui interviu pentru un site, acordat de cineaste saptamana trecuta. “Will si cu mine ne-am gandit sa facem Anchorman 2 , asa ca poate in doi ani va fi deja gata. Oricum de abia asteptam sa facem o continuare”, a declarat regizorul.

McKay a adaugat ca singurul lucru ce le-ar putea da peste cap planurile de a realiza Anchorman 2, ar fi ca Will Ferrell sa nu poata convinge distributia primului film sa ia parte si la cel de-al doilea proiect. “Intotdeauna este greu sa aduni aceeasi echipa, dar cred ca am ramas prieteni cu toti actorii din distributia lui Anchorman, asa ca nu va fi prea greu sa-i convingem sa se intoarca”, a mai spus Adam McKay.

Din distributia comediei Anchorman: The Legend of Ron Burgundy, pe langa Will Ferrell, au mai facut parte Christina Applegate, Steve Carrell si Vince Vaughn. Recent, Ferrell a jucat in alte doua comedii , Blades of Glory si Semi-Pro.

 Trailer Anchorman: The Legend of Ron Burgundy


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la
Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea