Showbiz

#whitney houston #droguri #consum #dependenta

Whitney Houston - inca atrasa de droguri

Whitney Houston inca se mai lupta cu nevoia de a consuma droguri, relateaza femalefirst.co.uk.

Diva inca se mai gandeste sa consume cocaina si marijuana , substante de care Whitney Houston a fost dependenta in perioada in care era casatorita cu Bobby Brown . Insa, atunci cand se simte tentata, se roaga lui Dumnezeu.

"Sa nu credeti ca nu sunt tentata sa mai incerc. Imi revin insa repede si ma rog. Iau lucrurile pe rand. Cand ma simt slaba stiu catre cine sa ma indrept. Stiu ca Dumnezeu ma iubeste", a declarat Whitney Houston in emisiunea lui Oprah Winfrey .

Whitney a marturisit ca uneori mai consuma alcool, insa drogurile nu mai fac parte din viata ei. Vedeta a mai declarat ca dumnezeu a ajutat-o sa ia si decizia de a se desparti de Bobby Brown, care a recunoscut in cartea sa autobiografica ca a inselat-o de nenumarate ori pe Whitney.

Cantareata i-a spus sotului ei ca iese afara sa cumpere lapte si zahar, insa ea a plecat in California, pentru un nou inceput. La aceea vreme, vedeta si-a lasat fiica la fratele ei, pana lucrurile reveneau la normal in viata ei.

"Singura mea grija a fost fiica mea si perceptia ei despre tatal sau. Ea insa mi-a zis sa divortez si sa il las sa plece", a mai declarat Whitney, care a divortat de Bobby Brown in 2007.

Whitney Houston - I will always love you :

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea