Showbiz

#rock

Whitesnake si Def Leppard la Bucuresti, show rock de nota 10

Trupele Def Leppard si whitesnake au concertat, marti seara, la Bucuresti, intr-un show-maraton de peste trei ore in fata a peste 8000 de spectatori.

Deschiderea a fost facuta de trupa autohtona Iris care a reusit sa comprime in numai 30 de minute atat piese noi cat si hituri mai vechi( "Strada ta", "Somn bizar", "Floare de Iris").

In jurul orei 20.20 si-au facut aparitia pe scena cei de la Def Leppard, incepand show-ul in forta cu "Rocket" si "C`mon C`mon". A urmat apoi "Nine Lives", primul single de ce promoveaza noul album intitulat "Songs from the Sparkle Lounge".

De la electric la acustic

Un moment special a fost acela in care Joe Elliot, vocalul grupului, a prezentat o varianta acustica a piesei "Two steps behind". Setlistul concertului nu a ocolit piese cu care Def Leppard faceau furori in anii `80: "Photograph", "Armaggedon it","Pour some sugar on me", "Love bites".

Def Leppard si-au incheiat recitalul cu "Let`s get rocked", o piesa oferita ca bis fanilor romani. Joe Elliot a parasit scena nu inainte de a le multumi spectatorilor si de a le promite ca va reveni aici: "Pana data viitoare - si va fi o data viitoare -, nu ne uitati si nici noi n-o sa va uitam".

La lasarea intunericului, dupa ora 22.00, stafeta a fost preluata de David Coverdale si baietii de la Whitesnake. Cu o intrare ceva mai in forta, Coverdale a iesit la atac cu piese de referinta pentru fanii Whitesnake("Fool For Your Lovin`", "Give Me all Tour Love", "Still of the night" "Ain`t No Love In The Heart Of The City") cat si melodii de pe cel mai recent material Whitesnake( "Best years", "Lay down your love").

Eterna confuzie: Bucharest-Budapest

Nu au lipsit nici momentele mai putin placute, solistul executand o gafa, facuta de altfel si de multi alti artisti. "Good evening, Buda..., Oh, shit!, Bucharest!", a salutat muzicianul spectatorii, usor jenat de confuzia cu capitala Ungariei.

Whitesnake si-au continuat apoi show-ul, taind pur si simplu rasuflarea celor prezenti, "Is this love" si "Here I go Again", marile hituri ale grupului, fiind cantat la unison de publicul roman. David Coverdale a tinut sa reaminteasca ca Whitesnake a implinit anul acesta 30 de ani activitate, prilej cu care fanii i-au cantat in cor " Happy Birthday ".

Whitesnake si-au incheiat recitalul dupa mai bine de 90 de minute, in acordurile piesei "Burn", melodie pe care in urma David Coverdale o interpreta in urma cu 34 de ani alaturi de Deep Purple, o alta trupa etalon a anilor `70.

Concertul de marti seara a starnit interesul multor personaje din lumea mondena a Capitalei, printre spectatori numarandu-se Paula Seling, Narcisa Suciu,Robert Turcescu, Tudor Chirila, Berti Barbera, Edi Petrosel (Holograf).

 

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea