Showbiz

#zack snyder #watchmen #jeffrey dean morgan #romania #clasament #top #box office

Watchmen vegheaza din varful box office-ului romanesc

Filmul regizorului Zack Snyder , Watchmen , se afla pe primul loc in box office -ul romanesc, dupa ce a fost vizionat de peste 10 mii de spectoatori weekend-ul trecut.

Watchmen, un film despre crima si conspiratie , care se axeaza pe un grup de supereroi scosi din legalitate de guvernul Statelor Unite, este urmat in clasament de comedia romantica He's Just Not That Into You – cu Ben Affleck si Jennifer Aniston.

He's Just Not That Into You spune povestea unui grup de prietene din Baltimore, de varste intre douazeci si treizeci si ceva de ani, care trec prin relatii amoroase, de la intalniri fara sanse si pana la apele adanci si mlastinoase ale casniciei, incercand sa desluseasca semnalele pe care le lanseaza sexul opus.

Fostul lider al box office-ului autohton, horror-ul My Bloody Valentine 3D, ocupa de data aceasta pozitia a treia, urmat de drama nominalizata la Oscar - The Curious Case of Benjamin Button – cu Brad Pitt in rolul principal.

Locul cinci este ocupa de Jessica Biel si filmul Easy Virtue.

Intreg box office-ul romanesc

  1. Watchmen
  2. He's Just Not That Into You
  3. My Bloody Valentine 3D
  4. The Curious Case of Benjamin Button
  5. Easy Virtue
  6. The Pink Panther 2
  7. Hotel for Dogs
  8. Bride Wars
  9. Twilight
  10. Death Defying Acts

Urmareste trailerul filmului Watchmen 

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea