Showbiz

#warren beatty #13000 #femei

Warren Beatty s-a culcat cu aproape 13.000 de femei

Warren Beatty , faimos actor odata afemeiat, are mari sanse sa intre in Cartea Recordurilor, daca datele publicate in recenta sa biografie se dovedesc a fi, macar aproape, adevarate.

Desi actorul in varsta de 72 de ani a negat prin intermediul avocatului sau afirmatiile din cartea biografica Star: How Warren Beatty Seduced America, autorul publicatiei, Peter Biskind, sustine ca Beatty a sedus nu mai putin de 12.775 de femei! Nu, nu este o greseala. Acesta este numarul astronomic la care a ajuns autorul biografiei in urma cercetarilor sale "amanuntite".

Intr-un comunicat de presa, avocatul lui Warren Beatty, a afirmat ca biografia, care se pare ca ar fi fost autorizata initial, a fost respinsa de actor. “Cartea plictisitoare a domnului Biskind nu a fost autorizata de dl. Beatty si nu ar trebui publicata ca atare. Contine multe afirmatii false atribuite gresit domnului Beatty”, a declarat avocatul actorului.

Printre cuceririle lui Warren Beatty, autorul biografiei le-a inclus pe actritele Jane Fonda, Joan Collins, Leslie Caron, Isabelle Adjani, Julie Christie, Diane Keaton, Madonna si, bineinteles, Annette Bening, cu care vedeta din Bonnie and Clyde s-a casatorit in 1992.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea