Showbiz

#200 de milioane #3d #warner bros. batalia de la midway

Warner Bros. baga 200 de milioane de dolari in Batalia de la Midway 3D

Warner Bros. Pictures lucreaza la un film epic despre una dintre cele mai importante batalii ale celui de-al 2-lea Razboi Mondial, anunta Deadline Hollywood.

Studiourile Warner au achizitionat un draft de scenariu, intitulat The Battle of Midway, de la scenaristul Bruce C. McKenna, cel a scris mare parte din episoadele mini-seriei HBO The Pacific. Proiectul este deja in dezvoltare, iar McKenna va finaliza scenariul in urmatoarele 2 luni.

The Battle of Midway are un buget de 200 de milioane de dolari si va fi realizat in 3D. Producator este Akiva Goldsman .

Filmul se va concentra pe evenimentele din 4- 6 Iunie 1942 cand Marina Imperiala Japoneza a pierdut suprematia in Pacific , 4 dintre portavioanele sale si un cuirasat fiind scufundate de americani. Japonezii nu si-au revenit dupa aceasta lovitura, ceea ce le-a permis americanilor sa castige teren in luptele din Pacific.

Pana acum, The Battle of Midway/ Batalia de la Midway a mai ajuns pe marile ecrane de doua ori: prima data chiar in 1942, cand John Ford a realizat filmul The Battle of Midway folosind imagini din arhiva Marinei Americane, iar a 2-a oara in 1976 sub numele de Midway.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea