Showbiz

#cinema #film #walt disney #marvel entertainment

Walt Disney va cumpara compania Marvel

Walt Disney va cumpara compania marvel entertainment pentru suma de patru miliarde de dolari si va deveni proprietarul celor 5.000 de personaje atribuite trustului Marvel, informeaza Reuters.

Walt Disney va achizitiona toate drepturile Marvel Entertainment in schimbul unei uriase sume de bani si a unor actiuni, iar tranzactia a fost deja acceptata de ambele consilii de administratie ale companiilor. Disney devine astfel proprietarul celor peste 5.000 de personaje create de Marvel, dintre acestea cel mai cunoscut fiind Omul Paianjen .

Titlurile Marvel au fost evaluate la 50 de dolari fiecare, cu 29% peste pretul de inchidere de la finalul sedintei de vineri a bursei americane. In acest caz, Walt Disney va plati pentru fiecare titlu Marvel 30 de dolari si 0,745 de actiuni.

Marvel Entertainment a fost infiintata la inceputul anilor '30, iar cele mai cunoscute personaje pe care compania le-a oferit cinematografiei sunt super eroi ca Omul Paianjen sau Cei Patru Fantastici.

Urmareste trailerul filmului Spider-Man 3

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea