Showbiz

#animatie #film animat #oscar #fara #continuare #sequel #mtv #andrew stanton #wall-e

Wall-E ramane fara continuare

Andrew Stanton , regizorul si scenaristul filmului animat Wall-E , a declarat intr-un interviu pentru MTV News ca filmul nu va avea parte de o continuare.

“Personal, nu iau niciodata in considerare sequel-urile. Cred ca o continuare manaca foarte mult timp de gandire. Sunt un fan al lucrurilor facute o data si bine. Pentru mine, povestea lui Wall-E s-a incheiat odata cu primul film si asa va ramane”, a declarat Andrew Stanton.

“Avem unele proiecte la care lucram de foarte mult timp si uneori ajungeam sa fim sceptici si incepeam sa ne gandim daca vom reusi sa finalizam ceva. Nu sunt impotriva continuarilor. Am vazut continuari foarte bune, dar nu merg niciodata pe aceasta premiza”, a mai adaugat regizorul.

Actiunea din Wall-E se petrece in anul 2700 cand Pamantul este acoperit de gunoaie , ca urmare a secolelor de consumerism nesabuit. Oamenii au plecat de pe Terra lasand in urma o armata de mici roboti a caror sarcina este sa faca planeta iarasi locuibila.

In urma unei erori de programare, singurul robot activ este micul Wall-E. El se indragosteste de Eve, un robot trimis de oameni pentru a vedea cum evolueaza operatiunile pe Terra. Wall-E are un singur vis, sa-si afle un camin in Univers.

Urmareste trailerul filmului Wall-E, scris si regizat de Andrew Stanton

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea