Showbiz

#pop #scandal #michael jackson #voce modificata #film #this is it #earth song

Vocea lui Michael a fost “retusata” in filmul “This Is It”

Vocea lui Michael Jackson din filmul care prezinta repetitiile pentru seria de concerte This Is It a fost " retusata ” cu ajutorul unor inregistrari mai vechi ale cantecelor sale, informeaza Contactmusic.com.

O serie de experti sunt de parere ca vocea puternica a lui The King of Pop a fost editata. Mai mult decat atat, Andrew Rose, fostul Senior Studio Manager al BBC spune ca partitura vocala rasunatoare de pe “ Earth Song ” este falsa. 

"Pe parcursul filmului se pot observa schimbari bruste in timbrul vocii artistului, care sugereaza faptul ca au fost inserate inregistrari mai vechi ale pieselor, iar apoi s-a folosit manipularea digitala pentru a potrivi vocea inregistrata cu cea live”, a declarat Rose.

Sefii de la Sony Pictures , compania producatoare a peliculei This Is It, au fost nevoiti sa recunoasca ca au folosit inregistari mai vechi cu vocea lui Michael pentru a creste calitatea filmului.  

"Pentru a implini viziunea lui Michael pentru fanii si copiii lui, realizatorii filmului au fost nevoiti sa incorporeze niste materiale pre-inregistrate, inclusiv voci, acolo unde sunetul de la repetitii era incomplet si/sau nu se auzea. Mai mult, folosirea unor inregistrari master (cum ar fi ‘Earth Song’) a fost mentionata la finalul filmului", a declarat Jim Kennedy, purtatorul de cuvant al celor de la Sony Pictures.
 
Pana in prezent This Is It a castigat peste 200 de milioane de dolari de pe urma difuzarii sale in cinematografele din intreaga lume. 
 
Urmareste mai jos trailerul documentarului muzical This Is It:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea