Showbiz

#4 luni #3 saptamani #2 zile #vlad ivanov #mungiu #time magazine

Vlad Ivanov si "4,3,2" in The Top 10 Everything of 2008

, interpretul domnului Bebe din pelicula 4 luni, 3 saptamani si 2 zile , de Cristian Mungiu, ocupa pozitia a treia in topul 10 al celor mai bune interpretari din filmele anului 2008, in timp ce filmul 4,3,2, se afla pe pozitia a patra in topul celor mai bune filme lui 2008, potrivit unor clasamente realizate de revista .

In fata lui Everything of 2008 - Top 10 Movie Performances" il intalnim pe regretatul actor Heath Ledger. Locul intai il obtine datorita interpretarii impecabile a personajului Joker din filmul The Dark Knight.

Acelasi Richard Corliss plaseaza capodopera lui Mungiu, 4 luni, 3 saptamani si 2 zile, pe locul patru, in "The Top 10 Everything of 2008 - Top 10 Movies", dupa filmele Wall-E (locul 1), Synecdoche, New York (2) si My Winnipeg (2).

4,3,2 se afla in fata unor productii ca Milk (5) – cu Sean Penn, The Curious Case of Benjamin Button (6) – care il are in rolul principal pe actorul Brad Pitt - sau blockbuster -ul Iron Man (8) – cu Robert Downey Jr.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului 4 luni, 3 saptamani si 2 zile

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea