Showbiz

#dance #viorel #3rei sud est #3se #laurentiu duta #monden #spital #muzica #concert

Viorel (3SE), de la bal la spital

Viorel, unul dintre baietii de la 3rei Sud Est , a fost internat de curand in spital din cauza unor afectiuni hepatice, conform Libertatea.

Momentan, starea de sanatate a cantaretului s-a imbunatatit si cu putin noroc, acesta va fi externat in cateva zile. Desi, nu sunt grave, problemele de sanatate ale artistului s-ar putea sa-i afecteze cariera sa muzicala.

Din pacate, dupa ce va parasi spitalul, Viorel nu se va putea intoarce in viitorul apropiat la colegii sai de trupa si asta pentru ca are nevoie de o perioada de recuperare, lucru care va impiedica trupa 3SE sa performeze in concerte o vreme.

Conform speculatiilor care vuiesc in ultimul timp prin presa, motivul imbolnavirii lui Viorel ar fi tocmai zvonurile cum ca trupa s-ar desparti, stire care a fost de altfel infirmata de membrii 3rei Sud Est.

Intre timp, Laurentiu Duta , coleg de trupa cu Viorel, isi poate continua proiectul solo la care lucreaza de ceva vreme. Desi se straduieste sa tina totul invaluit in mister, pe internet a aparut un fragment dintr-o piesa care se zvoneste a fi primul single extras de pe acest album de debut . Melodia se intituleaza „ Visator ”.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea