Showbiz

#ving rhames #ellen barkin #spioni #variety

Ving Rhames si Ellen Barkin in "Rogues Gallery"

Ellen Barkin , Ving Rhames si Rob Corddry tin capul de afis in comedia independenta Rogues Gallery, produsa de Infinity Films, informeaza variety.com.

Actiunea comediei cu spioni are loc intr-o agentie guvernamentala aflata sub pamant si detaliaza lupta dintre doua grupuri rivale de agenti, dupa ce seful lor este asasinat. Regia filmului este semnata de francezul Fouad Mikati, iar scenariul a fost realizat de Brian Watanabe si Abe Levy.

Desi Hollywood-ul se afla in plina greva a actorilor si filmarile la majoritatea productiilor au fost sistate pentru o perioada nedeterminata, lucrul la Rogues Gallery continua. Filmarile au inceput pe 21 iulie la Los Angeles, urmand ca pelicula sa fie lansata anul viitor.

Alaturi de Barkin, Rhames si Corddry, in film mai apar Joe Anderson, Odette Yustman , Bob Odenkirk, Jeffrey Tambor, Maggie Q, Emilie de Ravin si Adam Scott.

 


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea