Showbiz

#vince vaughn #casatorit #kyla weber

Vince Vaughn s-a casatorit

Vince Vaughn , vesnicul burlac de la Hollywood, a facut pasul cel mare si a trecut in randul barbatilor cu responsabilitati.

Actorul in varsta de 39 de ani s-a casatorit pe 2 ianuarie cu iubita sa, Kyla Weber , in cadrul unei ceremonii restranse in Lake Forest, Illinois, scrie GossipCop.com. Nunta  a avut loc intr-un edificiu istoric si au participat cei mai apropiati prieteni ai actorului si familia.

Vedeta din Couples Retreat a dezvaluit in octombrie 2009 ca a cerut-o pe Kyla in casatorie de Valentine’s Day, anul trecut, gandindu-se ca astfel nu va uita niciodata ziua evenimentului.

“M-am gandit ca nu trebuie sa ratez aceasta ocazie pentru ca sigur data asta nu am cum s-o uit. Asa ca am cerut-o in casatorie de Valentine’s Day”, a afirmat Vaughn in emisiunea lui Ellen DeGeneres.

Vince Vaughn este incantat de sotia sa, agent imobiliar , pe care a intalnit-o printr-un prieten comun in urma cu un an si jumatate. “Ma face sa rad. Este minunata si sunt foarte fericit”, a spus actorul. Acesta a mai avut o relatie de lunga durata cu actrita Jennifer Aniston.

Urmareste trailerul filmului Couples Retreat cu Vince Vaughn:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea