Showbiz

Videoclipul trupei Vama va participa la Anim'est 2008

Ieri, 25 martie, trupa Vama si-a lansat noul videoclip…animat, intitulat Pe sarma. Clipul ii are ca protagonisti pe Harry si Wannabe, doua personaje care trebuie sa se confrunte cu tot felul de obstacole ce le pot pune in primejdie iubirea.

Despre povestea din videoclip, solistul formatiei, Tudor Chirila, a afirmat ca realizatorii s-au straduit sa surprinda frumusetea unei povesti de dragoste, desi “iubirea intre doi oameni a ajuns ca mersul pe sarma. Oricand unul dintre participanti se poate dezechilibra si poate cadea in prapastie. Prapastia sociala a zilelor noastre. Iubirea, mai fragila ca oricand. Cei care se iubesc , intr-un echilibru precar.”

Pentru realizarea videoclipului au existat mai multe scenarii, insa nici unul nu putea transpune cu adevarat mesajul cantecului."Paradoxal, oamenii pareau ineficienti in transpunerea mesajului nostru”, povesteste Tudor Chirila.

Astfel s-a nascut ideea desenului animat. “Cred ca ludicul si naivitatea care transpar din personajele animate au darul de a nu "dramatiza" un mesaj si nu-i altereaza eventuala profunzime. In spatele liniilor schitate in joaca si a culorilor tipatoare, de multe ori se ascunde ceva profund si cu mult mai vizibil decat daca ar fi dublat de "realismul" personajelor umane", crede Tudor.

In octombrie, filmuletul animat realizat de Tudor Avramut va concura la sectiunea Videoclip, in cadrul Festivalului International Anim`est. Anul trecut , la aceasta sectiune au participat Loredana Groza cu “Copiii sirenelor” (Videorgy) si Chello feat. Kill Army cu “Smoke Flow” (Catala).

Videoclip Pe sarma


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea