Showbiz

#sarah jessica parker #actrita #film #vitoria beckham #sex+and+the+city

Victoria Beckham in Sex and the City 2

Fosta componenta a trupei Spice Girls , Adams, isi doreste sa apara in filmul Sex and the City 2, informeaza aceshowbiz.com.

Victoria Adams, sotia lui David Beckham, este interesata de o aparitie in filmul Sex and the City 2. Diva a inceput deja sa ia cursuri de actorie . Alaturi de actrita principala, Sarah Jessica Parker, Victoria va interpreta rolul unei femei extrem de stilate, mereu in pas cu ultimele noutati din moda.

Victoria este hotarata sa nu rateze aceasta sansa. Se pare ca diva ar fi primit un rol si in primul film Sex And The City, insa la momentul respectiv era ocupata cu turneul de reunire a trupei Spice Girls.

"Victoria si-a dorit foarte mult sa apara in Sex and the City, insa nu a putut lua parte la filmari pentru ca era in mijlocul turneului de reunire a trupei Spice Girls. De data asta insa nu mai rateaza ocazia", a declarat o sursa pentru revista Britain's Mail.

Rolul din Sex and the City 2 nu ar fi primul pentru Victoria Adams. In 1997 a aparut in filmul Spice World, unde s-a jucat pe ea insasi. Recent, a avut si o aparitie in serialul de televiziune Ugly Betty.

Sex and the City 2 va avea premiera pe 28 mai 2010. Filmul le readuce in prim plan pe cele patru actrite din serial: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, dar si pe Chris Noth in rolul lui Mr. Big .

Urmareste trailerul filmului Sex and the City:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea