Showbiz

"Vicky Cristina Barcelona" - cel mai asteptat film de la Cannes

Ultimul film al regizorului Woody Allen , , este unul dintre cele mai asteptate de la Festivalul de la Cannes , iar pana la prezentarea sa pe croazeta au mai ramas numai trei zile, timp suficient pentru multe speculatii.

Allen a lansat trailerul filmului, in care apar, pentru o fractiune de secunda, Scarlett Johansson si Penelope Cruz, in lumina rosiatica a unui laborator foto , sarutandu-se cu foc. Dupa trei filme realizate la Londra, Woody Allen plaseaza actiunea peliculei Vicky Cristina Barcelona in capitala Spaniei, iar protagonist sunt doua turiste americane (Scarlett Johansson si Rebecca Hall), care se imprietenesc cu un pictor interpretat de Javier Bardem.

Intervine insa fost sotie a pictorului, interpretata de Penelope Cruz, care nu priveste cu ochi buni relatia pictorului cu cele doua frumoase turiste. Allen a gandit filmul ca o " celebrare a dragostei in toate combinatiile posibile" si este cu siguranta unul dintre cele mai fierbinti realizate de regizorul american. Cum inca nu se cunosc prea multe detalii despre intriga peliculei, nu putem decat specula despre poveste, privind trailerul recent aparut.

Scurta prezentare a lui Vicky Cristina Barcelona sugereaza si posibilitatea comiterii unei crime in film, ceea ce ar insemna ca aceasta este cea de-a patra productie a lui Woody Allen al carui subiect graviteaza in jurul unei crime, dupa Match Point, Scoop si Cassandra’s Dream.

Trailer Vicky Cristina Barcelona


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea