Showbiz

#steve mqueen #film #biografie #actor #hollywood #cei sapte magnifici

Viata lui Steve McQueen va ajunge pe marile ecrane

Producatorii Michael Cerenzie si Christine Peters au achizitionat drepturile de ecranizare pentru marele ecram a unui film despre viata legendarului actor Steve McQueen, informeaza variety.com.

Cei doi au obtinut drepturile pentru ecranizarea biografiei Steve McQueen: Portrait of an American Rebel, publicata in 2008, de Marshall Terrill.

Filmul va prezenta anii petrecuti de Steve McQueen - cunoscut sub numele de King of Cool - la Hollywood. Va examina cariera actorului, cele trei casnicii, relatia furtunoasa cu actrita Ali McGraw, dar si lupta pe care actorul a dus-o cu cancerul la plamani .

Biografia scrisa de Terrill relateaza si viata de dincolo de ecran a lui McQueen, caruia ii placeau masinile sport, motocicletele si drogurile.

Steve McQueen a fost o vedeta excentrica dar extrem de populara in anii '60, avand o imagine seducatoare a unui rebel care nu face compromisuri . Dupa ce a obtinut faima in popularul serial TV al anilor '50 Wanted: Dead or Alive, s-a lansat in filme pentru marele ecran si nu a mai privit in urma.

McQueen a jucat in filme precum The Great Escape (1963), The Magnificent Seven (1960), Nevada Smith (1966), Cincinnati Kid (1965) sau The Towering Inferno (1974)

Actorul a murit pe 7 noiembrie 1980, la varsta de 50 de ani.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea