Showbiz

#martin scorsese #bob marley

Viata lui Bob Marley - pe ecrane

Autobiografia Ritei Marley,"No Woman No Cry: My Life With ", vaduva celebrului artist reggae, Bob Marley , va fi ecranizata cat de curand de compania Weinstein, care a achiziotionat drepturile de productie si distribuire a viitorului film.

Rita Marley va fi producatorul executiv al primului film biografic care va fi realizat despre sotul sau, regretatul muzician Bob Marley. Autobiografia, aparuta in 2004, povesteste copilaria lui Bob Marley, precum si cei 15 ani de casnicie tumultuosi, pana la moartea artistului, in anul 1981, in urma cancerului.

Cea care ar urma sa joace rolul sotiei lui Bob Marley este cantareata Lauryn Hill. "Lauryn ar fi ideala pentru rolul meu", a declarat Rita. "Ea vede viata mea ca fiind si a ei", a mai spus sotia lui Marley.

Filmarile sunt programate sa inceapa anul viitor, iar lansarea lungmetrajului pe marile ecrane este preconizata pentru sfarsitul lui 2009. Filmul va aparea inainte de documentarul despre Marley, pe care il planuieste regizorul Martin Scorsese. Acesta este programat pentru lansare in ziua in care Marley ar fi implinit 65 de ani, pe 6 februarie 2010.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea