Showbiz

#tom hanks #dan brown #codul lui davinci #inger si demon #vatican

Vaticanul refacut pentru "Ingeri si Demoni"

Pentru a putea realiza continuarea filmului Codul lui Da Vinci , regizorul Ron Howard a comandat construirea unei parti din Vatican unde urmeaza sa se desfasoare o mare parte a actiunii.

Aceasta replica este necesara pentru ca Vaticanul le-a interzis producatorilor sa filmeze in zona si in orice alta biserica din Roma. Ei au catalogat pelicula ingeri si demoni drept "o jignire la adresa lui Dumnezeu".

Parintele Marco Fibbi, purtatorul de cuvant al diocezei Romei, a spus ca numele Dan Brown a fost suficient pentru a lua aceasta decizie. Vaticanul a condamnat atat romanul cat si filmul Codul lui Da Vinci.

Tom Hanks joaca un rol princial in Angels and Demons care, asemeni Codului lui Da Vinci, este regizat de Ron Howard. Scenele-cheie din roman se desfasoara in Vatican si in doua biserici din Roma, Santa Maria del Popolo si Santa Maria della Vittoria.

Ingeri si demoni prezinta povestea unui expert in simboluri de la Harvard, care rebuie sa rezolve o crima, pentru a preintampina un act terorist indreptat impotriva Vaticanului.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Codului lui Da Vinci

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea