Showbiz

#angelina #johnny depp #vanessa paradis

Vanessa Paradis i-a cerut lui Johnny Depp sa renunte la filmul cu Angelina

Vanessa Paradis , cantareata si actrita franceza si partenera de viata a lui Johnny Depp, este hotarata sa n-o lasa pe Angelina sa-i strice fericirea, asa cum i s-a intamplat lui Jennifer Aniston care si-a pierdut sotul dupa ce Pitt a jucat cu Jolie in Mr. & Mrs. Smith.

Potrivit New York Post, Paradis i-a cerut lui Johnny Depp sa renunte la rolul sau din filmul The Tourist in care acesta joaca alaturi de Angelina Jolie, dupa ce a aflat ca cei doi vor filma o scena pasionala de sex. Actorul ori nu a vrut ori nu a putut sa se retraga din proiect, iar filmarile la The Tourist au inceput deja saptamana trecuta la Venezia , unde Jolie si Depp au fost fotografiati pe platourile de filmare.

In film, Angelina interpreteaza un agent Interpol care seduce un turist american (Depp) pentru a prinde un criminal periculos cu care a avut la un moment dat o aventura.

Vanessei nu i-a picat prea bine vestea ca partenerul ei si focoasa actrita vor filma o scena de sex in dus si a pus piciorul in prag, cerandu-i lui Depp sa iasa din proiect. “A incercat sa paraseasca filmul, dar nu cred ca a reusit. Exista discutii in acest sens si Depp ar putea fi inlocuit de Brad Pitt sau Leonardo DiCaprio, a spus o sursa implicata in proiect.

Vanessa Paradis si Johnny Depp formeaza un cuplu de 12 ani si au impreuna doi copii. Cantareata are toate motivele sa se teama de Jolie, pentru ca vedeta si-a sedus ultimii doi parteneri de viata (Billy Bob Thornton si Brad Pitt) in timp ce acestia erau casatoriti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea