Showbiz

Van Damme - un nou "Soldat universal"?

Actorul belgian jean claude van damme ar putea reveni pe ecrane cu rolul care i-a adus celebritatea, in cea de-a patra continuare a filmului de actiune Soldatul universal .

Van Damme , starul artelor martiale din anii ’90 a jucat in primele doua filme din seria Soldatul universal, dar nu a aparut in partea a treia a francizei, Universal Soldier III: Unfinished Business, care s-a dovedit a fi un esec de box-office.

Potrivit site-ului specializat CinemaBlend.com, se pare ca inamicul din filmele cu Jean Claude Van Damme, actorul Dolph Lundgren se afla si el in negocieri pentru un rol in noul film. Cei doi au jucat impreuna in 1992, in primul film al seriei Soldatul Universal.

Printre cele mai recente proiecte cinematografice ale lui Van Damme se numara Until Death si The Shepherd: Border Patrol .

Trailer Universal Soldier: The Return


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea