Showbiz

#rock #electro #darkwave #gotic #festival #club fabrica #first romanian darkfest #das ich #diary of dreams

Valentine’s Day pe ritmuri gotice

 
Clubul bucurestean Fabrica va gazdui sambata, 14 februarie, First Romanian Darkfest , un festival dedicat iubitorilor gotic, darkwave si electro.

In deschiderea festivalului, atmosfera va fi incalzita de formatia romaneasca Negru Latent. Ruxandra, Dragos si Serban, cei care duc, dupa cum si declara, „o lupta de rezistenta estetica”. Ei sunt cei care vor pregati atmosfera pentru Das Ich , In Strict Confidence si Diary of Dreams , si totodata cei care marturisesc pe blogul de pe Myspace ca vor incerca sa aduca un aport romanesc la acest festival.

Pentru cei care doresc sa ii cunoasca personal pe artistii prezenti la acest festival: Diary of Dreams, Das Ich si In Strict Confidence, s-au pus in vanzare 20 de bilete cu acces special pentru sesiunea de meet & greet, in care pot obtine autografele si le pot adresa intrebari artistilor lor preferati.

Biletele au fost puse in vanzare in reteaua magazinelor Diverta, Germanos si Carrefour si online pe site-urile www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.blt.ro. Pretul biletelor de acces general este de 75 ron in presale si 85 ron la locatie, iar pentru biletele exclusive cu acces special cu meet & greet, pretul biletelor este de 230 ron.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea